boka biljett mtr rabatt

FlixBus erbjuder 300 000 förbindelser varje dag till över 1 700 platser i 27 länder i Europa. Sammankopplingen av FlixBus- och Swebusnätverken gör att du nu enkelt både kan söka efter biljetter och jämföra priser mellan ännu flera bussförbindelser i både Sverige och Europa! I Sverige samarbetar dessutom FlixBus med ett ständigt ökande antal lokala bussbolag som sköter den operativa driften. Vi ser fram emot att fortsätta ha dig på våra bussar och önskar dig en trevlig resa! På så sätt stödjer vi tillväxten av lokala svenska transportföretag och möjliggör för dem att fungera som en del av ett större etablerat internationellt nätverk. .

Boka biljett mtr rabatt
boka biljett mtr rabatt

Med biljetten får du följande rabatter Alla rabatter gäller från och med om inget annat anges. Seminariekort och biljetter beställda t o m den 17 september skickas ut per post.

Junkyard rabatt blogg, Smultron i rabatt,

Entrébiljett till mässan, främst för branschen anpassat program (torsdag eller fredag fram till.00). Barn/ungdomar som är mellan 7 och 19 år reser med barnbiljett. Vissa söker nytt, andra längtar tillbaks. Så många kan resa med en Duo/Familj-biljett. Biljetten gäller i 48 timmar efter att du har aktiverat den och måste köpas i förväg. Entré till mässan tillkommer.